KREVICY. Films die je raken.

Mensen aanspreken, raken, in beweging krijgen, betrokken maken. Dat doet film. Een goede film zegt zoveel meer dan mooie woorden. Een goede film neemt je mee. Een goede film raakt je. Een goede film wil je nog een keer zien. Een goede film wil je delen. Een goede film geeft je merk of doel gevoel.

Krevicy maakt goede films. Films die je raken. Die een verhaal verder brengen. Die laten zien wat belangrijk is in het leven. De strijd voor een betere wereld. Een gezonder klimaat. Een duurzame toekomst. Oog voor zwakkeren. Liefde en compassie. Betrokkenheid bij je buurt. Dat raakt ons. Daar ligt onze focus.

Krevicy maakt graag films voor opdrachtgevers met een missie. Met een hart en een verhaal dat gehoord en gezien mag worden. Die graag meer mensen activeren en betrokken krijgen bij hun goede werk of doel. Dat kunnen wij goed. En doen we dan ook al flink wat jaren. Betrokken, kritisch, scherp. En daar krijg je mooie en effectieve films van. Films die je raken.

Zie hier ons werk.
 

 

KREVICY is een snel en wendbaar team. We werken samen met een groot netwerk van getalenteerde professionals.

Tim is schrijver en regisseur met 15 jaar ervaring in het maken van documentaires, TV-drama en communicatiefilms. Zijn producties hebben verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen (Cannes 2014). Hij is ervan overtuigd dat elk onderwerp een sterke film kan opleveren. En dat bewijst hij graag.

Neem contact op met Tim.

Femke_site_close.jpg

Femke is een producente met ruime ervaring in commercials, corporates, docu en drama. Er is niets (behalve chocolade) dat haar blijer maakt dan regelen, organiseren en oplossen. Haar grootste kracht is haar onweerstaanbare enthousiasme. Hiermee inspireert ze onvermijdelijk iedereen en krijgt ze dingen razendsnel voor elkaar.

Neem contact op met Femke.

Peter Jan is senior producent en vraagbaak met 20 jaar ervaring met het produceren van speelfilms, commercials en communicatiefilms. Hij laat zich het beste omschrijven als een ontspannen aanpakker voor wie geen klus te gek is. Die graag laat zien dat er voor ieder budget een sterke film te maken is
.

Neem contact op met Peter Jan.


contact: femke@krevicy.com - 06 19 34 20 14 of tim@krevicy.com - 06 47 13 23 65