KREVICY is een creatief video-productiehuis

dat zich inzet voor maatschappelijke zaken, duurzame oplossingen en een betere wereld. Wij maken films die wakkerschudden. Films die bewustmaken en aanzetten tot handelen. Veel van ons werk ontwikkelen wij samen met onze opdrachtgever. Wij zijn scherp en kritisch. Wij denken mee, vragen door en kijken verder tot de meest krachtige en opvallende invalshoek voor ieder communicatiedoel gevonden is.

Zie hier ons werk.
 

Het bereik en effect van video is de laatste jaren spectaculair toegenomen. Het is een uitgelezen middel om aandacht te trekken en een boodschap gevoel te geven. Met meer dan twintig jaar ervaring in speelfilm, commercials en communicatiefilms hebben wij alle expertise in huis om binnen ieder budget een sterke film te leveren. Vanaf de eerste brainstorm tot aan de lancering van een campagne, wij staan bekend om onze nauwe betrokkenheid. Dus we komen graag langs. Ook voor een vrijblijvende kennismaking.
 

KREVICY is een snel en wendbaar team. We werken samen met een groot netwerk van getalenteerde professionals.

Tim is schrijver en regisseur met 15 jaar ervaring in het maken van documentaires, TV-drama en communicatiefilms. Zijn producties hebben verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen (Cannes 2014). Hij is ervan overtuigd dat elk onderwerp een sterke film kan opleveren. En dat bewijst hij graag!

Neem contact op met Tim.

Peter Jan is een creatief producent met 20 jaar ervaring met het produceren van speelfilms (Ja Zuster Nee Zuster, Kruimeltje, Sonny Boy), commercials en communicatiefilms. Hij laat zich het beste omschrijven als een ontspannen aanpakker voor wie geen klus te gek is. Die graag laat zien dat er voor ieder budget een sterke film te maken is.

Neem contact op met Peter Jan.


contact: p.j.brouwer@krevicy.com - 06 - 55 30 78 94 of tim@krevicy.com - 06 47 13 23 65